Oops!

The image is one thing and the human being is another...It's very hard to live up to an image, put it that way.” /Elvis Presley

Insåg just (19,30) att jag for hem utan en tanke på morgondagen. Satte mig på bussen och tänkte inte på annat än på vad mycket snö det var där utanför fönsterrutan på bussen. Tänkte inte alls på att lektionerna rullar vidare i morgon, tänkte bara vidare på vad oerhört mycket snö det är där utanför bussen, tänkte på det ända tills jag slumrade till.

Åkte hem utan att ha detaljplanerat fredagens lektioner, och utan mitt block som är det enda som kan berätta för mig vad vi gjorde senast och vad som nu står på tur (för minnet är inget att hålla sig till, det är överfullt och helt otillförlitligt).

Det blir en spännande dag i morgon. För blocket hinner jag inte läsa förrän vid lunchtid. Om det ens hinns med då.

Go with the flow, Friday teaching! Och bli ännu en erfarenhet rikare.

Comments
2 Responses to “Oops!”
  1. Tweedelee skriver:

    Jag ska titta på en film om Kanada med två av mina grupper. Jag hoppas sååå att filmen inte gjordes 1988, jag har nämligen slarvat med att kontrollera årtalet igen.

  2. Janis skriver:

    Filmer från -88 låter ju oerhört spännande! 😉

    Fredagens lektioner gick inte sämre än andra. Det kan vara att min planering inte gör varken till er från (hu!) eller att jag nu fått in en viss vana och därför kunde fortsätta där jag var utan att vara riktigt förberedd. Jag väljer att tro på det senaste!

Lämna en kommentar