egna produktioner

Metabolism är i sin lösa nätverksform även en verkstad för ordknypplande. Allt vi producerar syns (som tur är) inte här på sidan, men då och då dyker metabolismproducerat, skönlitterärt, material upp för att förgylla allas vår vardag. Det vi själva producerat kan du hitta under kategorin ”Egenproducerat”.
Inför julen 2010 slog vi våra kloka huvuden ihop och författade en adventskalender. Den finns under kategorin Adventskalender.

Comments
One Response to “egna produktioner”
  1. Daniel Johansson skriver:

    Hej Monica, Lina och Janis

    Jag heter Daniel och jobbar på en internationell språkportal som heter bab.la.

    Då ni bloggar om skolan och lärande vill jag tipsa er om vår sidas nya språkinlärningsfunktion. Vi kallar den ”Formulering”. Det är ett smart litet gratisverktyg som hjälper dig att fylla i tomrum i dina meningar och hitta de vanligaste prepositionerna. Detta genom att söka igenom en databas med miljarder av engelska meningar. Testa det gärna själv här:

    http://sv.bab.la/formulering/

    Vi tror att studenter kan ha nytta av vårt verktyg då de skriver på engelska eller lär sig grammatik. Så om ni gillar det skulle jag verkligen uppskatta om ni vill sprida snacket lite genom att berätta för era studenter, kollegor och vänner om det, skicka en kort tweet eller tipsa om det på er blogg.

    Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor, feedback eller råd på hur vi kan förbättra vår produkt ytterligare!

    Tack så mycket!

    Med vänliga hälsningar,

    Daniel Johansson

Lämna en kommentar