Eleverna Kalle, Sara, Amir och Ayten går HELA TIDEN i SKOLAN

De går i skolan från förskola till gymnasium och vi som arbetar som förskolelärare, grundskolelärare och gymnasielärare har Kalle, Sara, Amir och Ayten som vårt gemensamma arbete.

LÄGG NED den här förbaskade diskussionen om vilken lärare som är värd mer än den andra, sluta slå split mellan lärare! Vi arbetar med samma elever mot ett gemensamt mål och ska alla ha förbaskat bra betalt!

Låt studietid och annat spela in, för allt i världen, men sköt de diskussionerna och förhandlingarna snyggt och i största möjliga samförstånd och helst i ett och samma fackförbund.  Sluta tjafsa på det här OVÄRDIGA sättet!

Jag citerar mig själv från twitter:

Ju fler som inser att lärare för alla åldrar är lika viktiga desto bättre –  och desto större chans att vi SAMARBETAR på ett sådant sätt att det gynnar eleverna!

Tänk om de som jobbar i början av linjen på Volvo inte var samstämda med dem i slutet av linjen … då rullar inte Volvon!

Comments
One Response to “Eleverna Kalle, Sara, Amir och Ayten går HELA TIDEN i SKOLAN”
  1. Jan Lenander skriver:

    Det är dags att sluta använda andra lärare som hävstång för sina egna krav. Det är bättre att vi alla visar varför just vår del av kedjan är viktig för samhället utan att kommentera vare sig det som kommer före eller efter i kedjan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: