Sommarlov

from prl.aps.orgeller ”semester + uttag av inarbetad tid” som  Max Entin så korrekt kallar det i sin bildblogg i dag (se bloggroll).

from questionscopyright.orgYou Are Free by laffy4k.De sista dagarna har jag gått på kurs och så har jag rensat, rensat och rensat – så mycket papper, motsvarande minst en medelstor skogsdunge!  Har packat väskan full med material för att senare under ”sommarlovet” planera för höstens lektionsinnehåll. Har fått besked om att det kommer en nygammal elev till hösten och undrar lite över gruppdynamiken och ledarskapet. Har lämnat tre prydliga högar på skrivbordet; saker som gjorts, och saker som kan göras i engelskan respektive svenskan – tre prydliga högar som får vänta tills hösten. Har sorterat in i pärmar, men på en pärm nöjt mig med att sätta en lapp med instruktionen  ”Sortera klart”.  Dammat av skrivbordet och dragit hem för vila, skoj, semester, laddning av batterierna och renovering av mina mentala förmågor.

SEMESTER LEDIGHET FERIE VILA REKREATION LOV –  REKREATIONSTID –  FRITID FRIDAGAR ta igen sighämta krafter –  koppla avstressa avslappaåterhämtningandrumpausrast!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: