Lite bloggstiljte och larvlängtan

Alle man ur båten och ingen vind i seglen

Trogna läsare får ursäkta denna och övriga metabolister, det är lite väl tunt med inlägg här på bloggen emellanåt. Men livet rullar på, och tiden är knapp och bla, bla, bla och alla ursäkter på en gång!

I dag var jag hemma riktigt tidigt, redan halv fem, och blev sedan förvånad varje gång jag såg hur tidigt det var på kvällen och att det inte redan var dags att gå och lägga sig eller hoppsan är klockan så mycket, vart tog hela dagen vägen. Tyvärr utnyttjade jag inte tillfället till att blogga (eller göra något över huvud taget) utan jag blev fast i surfandet.

Jag har gett "larvigt är skoj" ett eget ansikte, berättar swallowtail.

Jag har, med anledning av Aftonbladets blogg-nomineringar, surfat in både hos Jonas Gardell och Pernilla Wahlgren. P.W:s blogg var en ny erfarenhet –  jag läser aldrig bloggar i den kategorin, men man ska alltid försöka vidga sina vyer. Så – nu har jag vidgat mina vyer. För övrigt saknar jag Dramatens julkalender och om någon känner till något liknande (vuxna leker, och dokumenterar med kameran på en blogg) (den icke-erotiska varianten, förstås!), så tipsa gärna! Det är för mycket allvar och för lite lek i livet, jag vill larva mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: