Uppsatsharmoni

Om jag ropar KRIS så snart det krisar, måste jag ju ropa FARAN ÖVER när allt ordnar till sig: min C-uppsats är återigen ett läsbart dokument! Thohej! I love my paper today! Och jag älskar IT-avdelningen också! Jag älskar fotnoter och rubriker och innehållsförteckning och slutdiskussion och alltihopa!

Comments
4 Responses to “Uppsatsharmoni”
 1. Anneli skriver:

  Skönt att det går bra nu! Är slutet äntligen nära? 😉

 2. Janis skriver:

  Ja, det är skönt! Slutet är nära – inte så nära som jag trodde när jag åkte hem i dag, för nu gör jag om hela slutdiskussionen … Jag har en dag till på mig, sen ska jag sätta punkt! Vad det än står skrivet!

 3. ex-magistra skriver:

  Era C-uppsats-mödor har väckt min nyfikenhet ( i mer än lovlig grad, kan jag lätt tänka mig) men det skulle vara exceptionellt intressant att få ngn ide om VAD era slutarbeten (?) rör sig om . Pedagogiska eller ämnesanslutna temata? Eller kanske tipsa om ngn info-länk i frågan vid LHS-utbildningar. Hittade inte ngt. Men absolut bara om ngn av er skulle ha fem minuter över….

 4. metabolism skriver:

  Som vi slitit skulle man ju kunna tro att det är två exceptionellt intressanta examensarbeten vi producerat! 🙂
  Jag kan bara tala för mig själv när jag säger att mödan varit betydligt större än slutresultatet … När jag skulle skriva mitt abstract igår och kom till ”and the results show that …” blev det en smärre kris när resultatet visade sig så … ja, futtigt, när det sammanfattades i 150 ord. Uppsatsen som blev klar och inlämnad i dag är för nära för att jag själv ska kunna bedöma den, nästa fredag ska den ventileras, vi får se hur det går då!
  Problemet med att delge dig och andra ev intresserade läsare våra uppsatser är att vi då röjer vår anonymitet för dem som vi är anonyma för, men jag kan åtminstone säga som så att min rör läsningen (inget unikt där inte!) och Monicas berör en av hennes inriktningar.
  Kanske kan vi komma på ett sätt för intresserade läsare att berätta mer om vår forskning; strunta i anonymiteten, eller kontakta er direkt – Monica och jag får prata mer om det!
  Tack för visat intresse, jag hoppas vi kan komma på ett bra sätt att berätta mer!
  Janis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: