Typ lite avbön

 

Vi idkade lite självkritik härom kvällen, vi metabolister. 

I ett plötsligt infall hade vi bestämt oss för att vi behövde pigga upp oss med en utekväll, så vi begav oss till den där restaurangen på Söder som blivit något av ett stamställe. Varför vi går dit, det kan man ju undra, för maken till sur serveringspersonal ser man sällan. Denna kväll fick vi dock kyparen att dra lite på munnen, men det var visst en högst tillfällig ljusning, vilket visade sig  när det var dags för oss att be om notan. Då fick vi kämpa länge för att dra till oss hans uppmärksamhet; trots frenetiskt vinkande ignorerade han oss fullständigt. Å andra sidan kanske han ville att vi skulle vara  kvar – hans idoga bordstorkande (samma bord både 2 och 3 gånger) var kanske inte alls en vink till oss att det var dags att dra, utan bara hans önskan att uppehålla sig i vår förtrollande närvaro? Hur som helst, vi skulle muntra upp oss, och med tanke på det var det kanske dumt att sitta och vara självkritiska, det blir ju ingen gladare av.

Anledningen till vår lilla självdiss var att vi alla insett att vi hemfallit åt ett väldigt introvert bloggskrivande. Vi navelskådar våra våndor utan minsta tanke på våra läsares sinnesfrid. Dessvärre kan vi nog inte lova bättring, för jag tror att vad vi kom fram till var att vi skriver som vi vill (lite som KSMB, som sjöng jag sjunger som jag vill, om det är någon som minns den låten). Bloggens tema är ju omsättningen av ämnena i skeendet, och temat framför alla teman för metabolisterna för närvarande är ju vår trötthetsångestfrustration. Så, sorry, men då blir det ju det vi skriver om, emellanåt/ofta/alldeles, alldeles för ofta (välj själva).

Så, med ännu ett självupptaget inlägg har jag varken lyckats be om ursäkt, eller egentligen säga någonting whatsoever. Den röda tråden försvann ju också tidigt. Allt är precis som vanligt! 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: