Lika mycket värda

bloggvärde

bloggvärde

I maj 2008 undersökte vi hur mycker vår blogg var värd. Inte på ett personligt plan eller hur mycket den betytt för vår utbildning. Nej, vi var intresserade av pengar. Cash. Enligt beräkningen som gjordes på bloggvarde.se var vår blogg värd 57 148 kr. Det var inte så illa tyckte vi, även om vi var avundsjuka på Carl Bildt för att hans blogg var värd en miljon (eller två).

Men det var då, och nu är nu. Vi har gjort en ny beräkning och upptäckt att vi fortfarande är värda 57 148 kr. Förvåning! Hur har det gått till?

Vi som har ansträngt oss så för att ha fler bilder, bättre tankar och lagom flöde. Säg inte att allt varit förgäves!

Men kanske ska vi vara lita glada ändå. Så här i kristider ska vi vara glada att vi inte minskat i värde, och hamnat på minus. Just nu funderar på om vi ändå inte skulle ta och tillsätta en utredning, bara för säkerhets skull. Lina har läst nationalekonomi, Janis kan lite marknadsföring och Monica är bra på att servera Loka i plastmuggar. Mot konferensrummet!

Annonser
Comments
2 Responses to “Lika mycket värda”
  1. christermagister skriver:

    Ni kan vara nöjda i alla fall! Min blogg christermagister har alltid varit värd futtiga 7098 Kr! Däremot är min och min sambos blogg som vi skriver väldigt lite i värd flera gånger mer, det kanske är det som är det vinnande konceptet… 😉

  2. Janis skriver:

    Vad konstigt! Ja, både du och vi får försöka bli rika på något annat vis, det är helt klart 😦
    Eller så blir du och sambon det någon gång framöver på er gemensamma blogg, kanske lagom till pensionen, om ni bara fortsätter hålla en låg profil! De som säger att arbete inte lönar sig, de verkar iaf ha rätt!
    /Janis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: