Personlighetstest nr 50-11

Ett nytt personlighetstest! Ja, vad gör man inte när man har lite långtråkigt en sen kväll och inte är sömnig?

HÄR KAN DU SJÄLV GÖRA TESTET!

Själv blev jag glatt överraskad över vilken trevlig prick jag är, och mycket glad över att jag sägs passa till läraryrket. Vissa frågor var lite svåra att besvara, men spela roll, det är ju bara på skoj, vilket en detaljgranskning av analysen analysresultatet visar. Den låter lite för bra att vara jag … Det där ”kraftfull” i början, till exempel … skulle någon som känner mig beskriva mig som kraftfull?!

Monica gör testet  i april 2009 och jag hänger på. Kommer på att ja, visst ja, det här testet har jag ju redan gjort! 

Resultatet blir lite annorlunda den här gången. Men läraryrket passar mig båda gångerna, jippie! Mer av en ledare har jag blivit sedan sist. Det vore a waste att inte ge mig en chans att få leda elever i klassrumsarbetet! 😉  Men jag undrar om jag inte var mer sympatisk förra året? 

 

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa Janis:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.

 

 

 

 

 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: